Deurne


De Rijtse Vennen

 

 

theme
Public Space
status
Realized

De Rijtse Vennen is a new neighbourhood of over 300 homes. The planning principles were durability, safety, quality of life and identity. Vista’s plan for the public space fits in with these. 

The plan incorporates an abundance of greenery, natural materials, wide sidewalks and ample meeting places. Traffic-related solutions and the design of parking facilities and property boundaries are fully integrated into the design according to the principles of Shared Space. The total public space is designed as an attractive lounge, where the road user is a guest.

a

LOCATIONDeurneCLIENTGemeente DeurnePERIOD2008-2014COLLABORATIONBureau Wissing,Minos&Twisk

 

sbk-plan-wissing_078902-a00-02_01v17

 

examples of vegetation and materials

 

afbeelding-3

afbeelding-6

 

 

 

park zone

DEU Werktekening Paul01.dgn

afbeelding-8

 

design public space

Y:projecten 2008�809-DEU inrichtingsplanDEU CADDe Hofonwerp

 

3d-schets-hof-002

3d-schets-hof-001